Piña Colada dessert

Recept afdrukken
Met Griekse yoghurt, ananas en salted caramel
Gang Nagerecht
Keuken Mexicaans
Voorbereidingstijd 30 min
Bereidingstijd 1 uur 30 min
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 ananas
  • 500 ml Griekse yoghurt
  • 50 gr suiker
  • 1 tl vanille-extract

Instructies

  • Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snij de aardbeien in plakjes. Zet ze even tot gebruik in de vriezer.
  • Pureer in de tussentijd de ananas, mango en kokos tot een massa en meng dit vervolgens met een lepel rustig met de mascarpone.
  • Haal vervolgens de aardbeien uit de vriezer en maak op de bodem van het glas een laag van de aardbei plakjes. Schep hier een lepel van het marcarpone mengsel.
  • Strijk dit glad en herhaal de vorige stap nog eens (zie het als het maken van tiramisu). Decoreer vervolgens naar wens, en zet in de vriezer tot opdienen.